Şahan Gökbakar Alişan'ı Engelledi! 'Dünya Trip Günü'nde Kurban Alişan Oldu!

Sosyal medya sayfasından gündeme dair yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar X platformunda Alişan'ı engellerken Alişan'dan tepki gecikmedi. 

 

Şahan Gökbakar'ın, ünlü sanatçı Alişan'ın beklenmedik şekilde sosyal medya hesabından engellemesi herkesi şaşırttı. Dünya trip günü için Alişan'ı seçen Gökbakar'a ünlü şarkıcıdan tepki geldi.

 

Sosyal medya hesaplarından yaptığı dikkat çeken açıklamalarla sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar, son hareketiyle ortalığı karıştırdı. Hiçbir neden yokken X hesabından ünlü şarkıcı Alişan'ı engelleyen Gökbakar'ın bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

 

sahan gokbakar alisan i engelledi

 

Engellendiğini fark eden ve olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Alişan ise ekran görüntüsü alarak Gökbakar'a seslendi. "Hayırdır?!" diyerek tepki gösteren Alişan'ın yorumu sosyal medyada gündem olurken, Şahan Gökbakar'dan henüz bir cevap gelmedi. Konuyu ti'ye alan sosyal medya kullanıcıları ise 20 Aralık Dünya Trip Günü'ne atıfta bulunarak "Sanırım Şahan'ın trip günündeki şanslı kişisi Alişan", "Şahan Gökbakar ergen gibi davranıyor" şeklinde yorumlar geldi.