Sadakatsiz Serap Şenlik Olcay Yusufoğlu Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Serap Şenlik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Olcay Yusufoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Olcay Yusufoğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Serap Şenlik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Olcay Yusufoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde rol aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Olcay Yusufoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Olcay Yusufoğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz serap senlik olcay yusufoglu kimdir

 

Sadakatsiz Serap Şenlik Olcay Yusufoğlu kimdir?

 

Olcay Yusufoğlu rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncular arasında yer almaktadır. Peki boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? aslen nereli? eğitimi nedir? Oynadığı sinema ve diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri. 1988 yılının Haziran ayında dünyaya Ankara’da dünyaya gelmiştir. Burcu İkizler, boyu 1.65 cm, kilosu ise 48’dir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu’dur. İzmir doğumludur. Tiyatro kökenli oyuncu bundan gurur duyduğunu, dizilerin ise Türkiye’nin bir gerçeği olduğunu dile getirmiştir. Tiyatro’dan para kazanılmadığını bu nedenle dizilerde rol alma mecburiyetinde olduklarını belirtmiştir. Rol aldığı dizilerin yanı sıra Versus Tiyatrosu’nda oyuncudur. Daha öncesinde, Bursa’ya, Nilüfer Tiyatro Festivali’ne Hamlet oyunu ile katılmıştır. Adaylıkları ve ödülleri de bulunmaktadır. Aktif bir şekilde tiyatro hayatını sürdüren güzel oyuncu bunun dışında dublaj çalışmaları da yapmakta, Netflix’te çok çalıştığını belirtmiştir. Netflix’te Lost in Space isimli dizide genç kızlardan birisini seslendirmiştir.