Sadakatsiz Gönül Güçlü Gözde Seda Altuner Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Gönül Güçlü karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Gözde Seda Altuner kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Gönül Güçlü karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Gözde Seda Altuner kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz gonul guclu gozde seda altuner kimdir

 

Sadakatsiz Gönül Güçlü Gözde Seda Altuner kimdir? 

 

1982 doğumlu güzel oyuncu Gözde Seda Altuner İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu olarak uzun yıllardır televizyon ekranlarında bir çok sinema ve dizi projesinde rol almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu olan Seda Altuner, oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarı olarak çalışmalarda bulunmuşturu. İlk kamera önü oyunculuk deneyimini ise 2005 senesinde Ev Hapsi isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Cast-ı Olan mı Var adlı kısa filmin senaryosunu yazmış ayrıca rol almıştır. 2020 rol aldığı Sadakatsiz isimli dizi de Gönül karakteri büyük bir ilgi görmüştür. Dizide ayrıca Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk, Berkay Ateş, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Nazlı Bulum, Alp Akar ve Tarık Emir Tekin gibi isimler de rol almıştır. Güzel oyuncunun daha öncesinde rol aldığı diziler ise şu şekildedir.