Sadakatsiz Dizisi Asya Yılmaz Cansu Dere Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Cansu Dere kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya Yılmaz karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı TV ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cansu Dere ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Cansu Dere kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz asya yilmaz cansu dere kimdir

 

Sadakatsiz Asya Yılmaz Cansu Dere kimdir? 

 

Oyuncu, sunucu ve mankenlik yapan Cansu Dere 14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.14 Ekim 1980 doğumlu manken ve oyuncu Cansu Dere Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aile kökeni aslen Yunanistan göçmenliğine uzanmaktadır. Burcu Akrep, boyu 1.76 cm, kilosu ise 50’dir. İlkokul ve Ortaokulu İzmir’de tamamlayan Cansu Dere İzmir Vali Vecdi Gönül Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Güzel oyuncu özellikle canlandırdığı Sıla ve Eyşan karakterleri ile hafızalarda yer edinmeyi başarmıştır. 2000 yılında Kanal D tarafından gerçekleştirilen Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda 3. olmuş hemen akabinde profesyonel mankenlik hayatına adım atmıştır. Kısa süre bir çok ünlü modacının defilelerinde boy gösteren Cansu Dere ülkemizi yurtdışında birçok organizasyonda temsil etmiştir. 2002 ve 2003 yıllarında Paris’te defilelerde yer almış dünyaca ünlü fotoğrafçılar ile çalışmıştır.



Etiketler: