Saba Tümer'den İlk Aşk Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Saba Tümer, yaptığı açıklamada ilk aşkı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Saba Tümer, yaptığı açıklamada ilk aşkı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Saba Tümer, yaptığı açıklamada ilk aşkı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

saba tumer den ilk ask aciklamasi

 

Hala beni mi düşünüyor aceba dedim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Saba Tümer, yaptığı açıklamada ilk aşkı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Saba Tümer yaptığı açıklamada ilk aşkının aramasıyla ilgili "İlk aşkım gecenin bir yarısında aradı. Gecenin 12'sinde bir baktım telefonumda adı yazıyor. Bir şey oldu zannettim. 30 yıl sonra aramasına çok şaşırdım. 'Hâlâ mı beni düşünüyor acaba?' diye düşündüm." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada "İlk aşkın ararsa ne yaparsın" sorusunun sorulmasına neden oldu.