Rüyasında 120 Milyon Euro Kazandığını Gördü Loto Oynadı Ertesi Gün 130 Milyon Euro Kazandı!

Bir Fransız çift EuroMillions çekilişinde 130 milyon Euro kazanarak yılın rekorunu kırdı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Talihli çiftin hikayesi çok ilginç.

 

Adam, Paris yakınlarındaki kafede bir kolon loto oynadı. Kupondaki rakamlardan 5’ini rastgele işaretledi: 9, 11, 13, 21, 32. Yıldızlı yani artı rakam hanesinden de 2 ve 7 sayılarına çarpı koydu.

 

Çekiliş öncesi gece rüyasında lotodan 120 milyon Euro kazandığı gördü. Çekiliş akşamı arkadaşlarıyla yemekteyken sonuçları öğrendi: 130 milyon Euro kazanmışlardı.

 

ruyasinda 120 milyon euro kazandigini gordu loto oynadi ertesi gun 130 milyon euro kazandi

 

Hemen kuponu gizli bir yere sakladılar. Yerinde mi diye sabah-akşam kontrol ettiler.

 

Talihlinin eşi anlatıyor: 130 milyon Euro ile kendilerine sunabilecekleri ilk lüks ne olabilirdi? “Sabah kahvaltısını yatakta yapmak” diye yanıtladı kadın gülerek.

 

“Çok zor geçen yıllardan sonra kazandığımız parayı har vurup harman savuramazdık” diye ekledi. Öyle pahalı saatler, yat almak gibi şeyler akıllarının ucundan bile geçmedi.

 

Planlarını uygulamaya koyuldular: Emekliye ayrılma, dünya turu yapmak, yakınlarına yardım etmek gibi…

 

Yukarda da belirttiğimiz gibi, talihli çift bu yıl EuroMillions’dan Fransız vatandaşlarına çıkan en büyük ikramiyenin sahibi oldular.

 

Fransızlar için tüm zamanların rekorunun sahibi Tahiti’de yaşayan bir genç kadın. 15 Ekim 2021’deki çekilişte 220 milyon Euro kazandı. Genç kadın hayatında ilk kez loto oynamıştı ve iri mi iri talih kuşu başına konmuştu!