Rüyada Beyaz Çarşaf Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz çarşaf görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz çarşaf gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada beyaz çarşaf görmenin anlamı nedir? Beyaz çarşaf görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-İnce çarşaf ahlak zayıflığına, normal çarşaf iffetli olmaya, Kadını ucube gibi gösteren kaba ve çirkin çarşaf yoksulluğa, Erkeğin çarşaf giydiğini görmesi üzerinde bulunan emanete yahut bir şeyden gizlenmeye, çarşaf içinde uyuduğunu görmek dindar bir kaddınla evlenmeye, Kırmızı çarşaf kadın yüzünden kavgaya, Parlak ve dikkat çekici renkli çarşaf kadının töhmet altında olmasına, Hasta kadının üzerinden çarşafının alınması vefatına delalet eder.

-Yatağa çarşaf sermek yola çıkmak demektir. Temiz, güzel, renkli veya beyaz çarşafsa, iyi kazanç getiren yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarar edeceğine yorumlanır. Çarşafı toplamak bir zararlı bir işten dönmek anlamındadır.

-Yol olarak yorumlanır. Çarşafa göre yorum yapılır.

-Rüyada çarşaf görmek gizlilikle yorumlanır. Rüyasında bir çarşafa büründüğünü görmek, evinden ve ailesinden sakladığı yeni bir işe girişeceğine; üzerindeki çarşafı çıkardığını görmek, şüphelerinden kurtulacağına; kadın olmadığı halde çarşaf giyindigini görmek, bir sikintiya düsecegine; yatak çarsafi görmek ise bolluk ve berekete işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen çarsaf, yeni beyaz, sık ve kuvvetli dokunmuş ise, rüya sahibinin izzet ve yüksekliğine işarettir. Eğer ince olursa sahibinin dinde hassaslığına delildir. Eğer kış mevsiminde bu örtüye büründüğünü görse o kimsenin fakir olduğu halde bezenerek haddinden fazla kibirli olacağı manasına gelir. Çarşaf erkek için emanettir. Rüyada çarşaf görmek kadınla tabir edilir. Kadın, rüyasında kırmızı ve parlak bir çarşafi olduğunu görse bir şüphe ile töhmet altında kalır. Bu çarşafla dışarı çıktığını görmesi ise o töhmetin her tarafa yayılıp açığa çıkması demektir.

-Rüyada bir divana, yatağa çarşaf sermek yol olarak yorumlanır. Temiz, güzel renkli veya beyaz çarşafsa, hayırlı kazançlı yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarara uğrayacağına işaret eder. Çarşafı toplamak bir zarardan dönmektir.

 


Etiketler: