Rüyada Badem Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada badem görmek ne anlama gelir? Rüyada badem gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada badem görmenin anlamı nedir? Badem görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada mevsiminde görülen yeşil badem (çağla badem) temiz kazanca, badem yemek sıhhate ve mala, kar ve berekete, işaret eder.

-Rüyasında tatlı badem yediğini gören, yediği miktar kadar helal para ya da kazanç elde eder. Rüyada badem görmek kazanç anlamına gelir. Yine rüyada badem ağacından badem toplamak iş hayatında başarı için mücadeleye ve rüyayı gören kişinin para kazanamına işarettir.

-Rüyada tatlı badem yemek de kişinin iman tatlılığı tatması demektir. Rüyada acı badem gerçeği ifade eder. Rüyada badem yemek para,sıhhat ve sağlık demektir.

-Bir badem ağacı da bir yabancı temsil eder. Rüyada badem ağacı görmek; ahmak bir kimseye, bazen da garip bir adama, bazen acı, bazen tatlı konuşan, bir halde durmayan bir kişiye işarettir. Bazılarına göre; rüyada badem ağacı görmek, değişik tabiatli, gıybeti seven bir ahbaba tefsir olunur.

-Kendini bir rüyada badem kabukları yağmuruna görünce yeni bir giysi alma anlamına gelir. Bir rüya Kuru badem üzüntü, öfke ve yaygara demektir. Bir rüyada badem ağacından bir yaprak Yeme makam birinden para alma ve hediye zevk anlamına gelir.

-Kuru badem muhabbete, Badem yemek mal elde etmeye, Badem ağacından badem toplamak ya da almak bir dava sebebiyle bir kimseden mal elde etmeye, Badem ağacı ev halkınaa karşı cömert, insanlara karşı cimri birine, Tatlı badem iman güzelliğine, Acı badem doğru söze, Badem yaprağı yemek devlet kapısından istifadeye delalet eder.

-Rüyada badem yediğini gören kimse, cimri birinden mal elde eder. Rüyada ağaçtan bir badem kopardığını gören kimse, dava ederek cimri bir kimseden mal elde eder. Badem ağacı görmenin tabiri ise etrafindaki insanlara cimri ve kendi çoluk çocuğu hakkında cömert davranan bir kimsedir.

-Bademin tatlısı imanın halavetine, açısı da doğru söze işaret eder.

-Rüyada badem yiyen kimse vücudunun sıhhatlı olmasıyla beraber bir mala erişir. Badem ağacı, yabancı bir kimsedir.

-Rüyada kendi üzerine badem kabuğu saçıldığını gören kimse elbise alır. Bazı tabirciler, kuru badem, şer ve üzüntüye işaret eder, dediler.

-Rüyada badem görmek, yakalanılan hastalığın tamamen geçeceğine, kimine görede büyük bir felekete, hırsızlarla karşı karşıya geleceğinize, badem yemek, mutluluk ve berekete işarettir.

Bir kimsenin rüyada badem görmesi veya badem şerbeti içmesi, rahatlık ve geniş rızka delâlet eder. Bazı kere de badem ağacı görmek, cimri ve galip bir adama işarettir

-Rüyada badem görmek, mal ve nimettir. Badem eğer kabuklu ise meşakkate, iç ise kolaylığa ve mala işarettir.

-Rüyada badem görmek, mal, afiyet ve rahatlığa delâlet eder . Tatlı badem helâl mala, acı badem ise haram mala işarettir.

-Rüyada badem yediğini görmek, vücudun sıhhatine ve ele geçecek bir mala delâlet eder.

 


Etiketler: