Rüya Gibi Bir Düğünle Evlendi İki Hafta Sonra Toprağa Verildi!

ABD’de 32 yaşındaki bir hasta bakıcı hayatının aşkıyla evlendikten sonra ortalıktan kayboldu. Birkaç gün sonra cesedi bulundu. Şüpheli: Komşusu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Melissa Jubane adlı hasta bakıcı mutluluktan havalara uçuyordu ve kendisini güzel bir hayatın beklediğini düşünüyordu. Hawaii kökenli sevgilisi Bryan Lantero ile evlemnişti. Hawaii’deki peri masalı gibi bir düğünden sonra, Eylül başında ABD’ye dönmüşlerdi. Melissa Oregon eyaletinin Beaverton kentinde, işyerine yakın dairesine gitmiş, damat ise Melissa’nın ailesiyle birlikte Washington eyaletinin Bremerton kentinde yaşamaya başlamıştı.

 

Melissa 3 Eylül’de işine gitti ama ertesi gün ortalıkta görünmedi. İhbar üstüne polis ekipleri genç kadının evine gitti. Melissa yoktu. Çantası, cüzdanı ve anahtarları da bulunamadı. Ancak arabası garajda duruyordu. Cep telefonu kapalıydı. Banka hesabında herhangi bi işlem görünmüyordu.

 

Polis sonunda Melissa’nın cesedini buldu ve komşusu Bryee Schubert tutuklandı. 27 yaşındaki genç adam cinayet, cesedin kaçırılması gibi iddialarla suçlandı. Polis, Melissa’nın cesedinin nerede bulunduğunu açıklamadı Cinayet nedeni ve ölüm şekli de esrarını koruyor.



Etiketler: