Rusya Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Aleksandr Matovnikov'un Çıplak Videosu Sızdırıldı!

Rusya Ukrayna Savaşı tüm dehşeti ile devam ederken, Rusya'nın Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Aleksandr Matovnikov'un müzik eşliğinde çıplak dans ettiğini gösteren sıra dışı bir video internete sızdırıldı.

 

Rusya Ukrayna Savaşı tüm dehşeti ile devam ederken, Rusya'nın Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Aleksandr Matovnikov'un müzik eşliğinde çıplak dans ettiğini gösteren sıra dışı bir video internete sızdırıldı. Rusya Ukrayna Savaşı tüm dehşeti ile devam ederken, Rusya'nın Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Aleksandr Matovnikov'un müzik eşliğinde çıplak dans ettiğini gösteren sıra dışı bir video internete sızdırıldı.

 

Çıplak dans videosu dünya gündemine bomba gibi düştü!

 

Rus Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Aleksandr Matovnikov'un, müzik eşliğinde çıplak dans ettiğini gösteren sıra dışı bir video internete sızdırıldı. 57 yaşındaki Matovnikov'un 44 saniye süren dans görüntüleri Ukrayna medyası tarafından ele geçirildi. Matovnikov'un, Rus Hava Kuvvetleri'nin Belarus'taki uçaklarını korumakla görevlendirildiği iddia ediliyor. Görüntüler, sürgündeki Belaruslu siyasi figürlerin, A-50 tipi gözlem ve komuta uçağına yapılan saldırının sorumluluğunu üstlenmesinden saatler sonra ortaya çıktı.