Russel Crowe Film Setinde İki Ayağını Kırdı! 10 Sene Sonra Farkına Vardı!

Russell Crowe, “Robin Hood” filminin çekimi sırasında iki bacağını kırdı. Hiçbir şey olmamış gibi çekime ve hayatına devam etti. 10 yıl sonra geçmek bilmeyen ağrılar nedeniyle doktora gitti. Teşhis: İki bacağı da kırık! Dahası kırıkların yol açtığı hasar 10 yıl sonra bile görülebiliyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Russell Crowe, 2010’da “Robin Hood” filminin çekimleri sırasında yaşadığı bu “Küçük kaza”yı şöyle anlattı: “Şatonun bir kulesinden atlayacaktım. Aşağıda arazi engebeliydi. Araziyi düzeltmemiz ve yastık, yatak gibi şeyler sermemiz gerekiyordu. Ama zamanımız yoktu, çünkü gece olmak üzereydi. Öylesine atladım ve bu atlayış canımı acıtacak diye düşündüm,

 

Vücudumdan sanki bir elektrik akımı geçti. Çok önemli bir prodüksiyondu, yarıda bırakamazdım. Ama bu atlayışı izleyen aylar boyunca yürümekte epey zorluk çektim.” Russell Crowe ağrılarına rağmen çekimlere devam etti, bir gün bile ara vermedi, filmin yönetmenine ve yapımcısına acılarından hiç söz etmedi.

 

10 yıl sonra aktör bacaklarının alt bölümünde tuhaf bir ağrı hissetmeye başladı. “Ciddi bir şey olmadığını düşündüm.Vücudumun yeterli spor yapmamaya ve güneş ışığı almamaya tepki gösterdiğini sandım. Çünkü New York uzun ve soğuk bir kış geçiriyordu. Doktor filmlerimi çekti. Sonra bacaklarımı ne zaman kırdığımı sordu.Görünüşe göre, kaval kemiklerimde bu eski kırıkların izleri duruyordu.

 

Yani, filmi kırık ayaklarımla tamamlamıştım. Kırıklara rağmen ne alçı, ne sargı, ne ağrı kesici… Çalışmaya devam ettim, Kırıklar kendiliğinden iyileşti.”