Rota Bulut Alpman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Rota Bulut Alpman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Rota Bulut Alpman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rota Bulut Alpman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Rota Bulut Alpman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Rota Bulut Alpman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Rota Bulut Alpman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rota Bulut Alpman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

rota bulut alpman kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Rota Bulut Alpman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Rota ya da gerçek adıyla Bulut Alpman (d. 1 Haziran 1990, İstanbul, Türkiye), Türk Müzisyen, Söz yazarı, İş insanı. Rota Management gruplar şirketi Ceo'su. 20 yaşında kendi oluşturduğu Makro Marka konsepti ile ilk milyon lirasını kazandı. 12 yıl boyunca bir çok sektörde girişimleri bulunan şirketlerini sadece müziğe odaklanmak istediği için 2020 yılında sattı. Çalışmalarına sahibi olduğu Rota Records yapım şirketinde devam etmekte olan sanatçı, Rotaile olarak tanınan topluluğun da kurucusudur. Rota Records şirketinin Rotaile Shop adında markası bulunmaktadır. Bulut Sedat Alpman, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Müzisyen, profesyonel sporcu, profesyonel sporcu koçu, Makro Marka ve Rota Management şirketler grubu kurucusu, kalite ve risk yönetimi uzmanı, stratejik yönetim uzmanı, kurumsal strateji danışmanı, Cafe FLU ve Rotaile Yapım Şirketi kurucusu. 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü rapçi, aslen Kafkas köken’lidir. Maalesef boyu, kilosu ve burcu gibi bilgilerine henüz ulaşılamamıştır. Gerçek ismi Bulut Sedat Alpman’dır. Beş kişilik bir ailenin en küçük çocuğudur. Müzisyen kimliğinin yanı sıra, Profesyonel sporcu olan Rota ayrıca, profesyonel spor koçu, Kalite ve Risk yönetimi uzmanı, Makro Marka ve Rota Management şirketler grubu kurucusu’dur. Stratejik yönetim uzmanı, kurumsal strateji danışmanı, Cafe FLU ve Rotaile Yapım Şirketi kurucusu olarak biyografisinde bilgiler mevcuttur. İlköğretim ve Ortaokul döneminde bir çok faktörün birleşmesi sonucu, ailevi nedenler, çevresel ve yetiştiriliş tarzı gibi sebeplerden dolayı aykırı karakteri neticesinde 5 farklı okulda okumuştur. Yine bunlara benzer sebepler nedeni ile lise 2. sınıfta okuldan ayrılmıştır. Henüz 12 yaşında lastik tamircisi’nde işe başlamış, 15 yaşında geldiğinde ise kendi kurmuş olduğu bir iş ile ticaret hayatına atılmıştır. 16 yaşında iken ise yalnız yaşamaya ve tamamen kendi ayakları üzerinde durmaya başlamıştır. İlerleyen süreçte Rota Management Gruplar Şirketini kurmak için adımlar atmış, ayrıca eğitimini sürdürmüş ve SAE’de Ses Mühendisliği eğitimi almıştır. Ailesi esnaf olan Rapçi Rota, küçük yaşta çocukken organizasyon ve yönetim becerisi ailesi tarafından fark edilmiştir. Günümüzde ekibi ile birlikte, Aile Şirketi’ni kurmuş olmayı yaşantısında ki en büyük başarı olarak tanımlamaktadır. Bulut Sedat Alpman’ın kurduğu şirketler Türkiye ve Yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir. Ünlü ismin günümüz itibariyle Youtube video kanalında ki abone sayısı 172 B, resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı ise 410 bin civarındadır.