Röportaj Adam Mahsun Karaca'nın Cüneyt Özdemir'in Yayınındaki Sözleri Gündem Oldu!

Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Röportaj Adam ya da gerçek ismiyle Mahsun Karaca, önceki gün Cüneyt Özdemir'in konuğu olurken kurduğu "Liberal Muhafazakar Komünist Parti" ile Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağını söylerken, siyasetçileri tiye alan açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Röportaj Adam ya da gerçek ismiyle Mahsun Karaca, önceki gün Cüneyt Özdemir'in konuğu olurken kurduğu "Liberal Muhafazakar Komünist Parti" ile Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağını söylerken, siyasetçileri tiye alan açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Röportaj Adam ya da gerçek ismiyle Mahsun Karaca, önceki gün Cüneyt Özdemir'in konuğu olurken kurduğu "Liberal Muhafazakar Komünist Parti" ile Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağını söylerken, siyasetçileri tiye alan açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

 

roportaj adam mahsun karaca cumhurbaskani adayi mi olacak siyasetcileri tiye aldigi anlar sosyal medyada gundem oldu

 

Biz geldikten sonra sponsorumuzu da yaşatacağız!

 

Cüneyt Özdemir'in programında canlı yayına bağlanan LMKP Partisi Genel Başkanı Mahsun Karaca "Partimizin açılımı Liberal Muhafazakar Komünist Parti. Biz ismimizden de anlaşılacağı gibi halkı kucaklamaya geliyoruz. Yani ülkenin yüzde 98'ini kucaklama mottosuyla yola çıktık. Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koymak istiyoruz ama 550 bin TL gerekiyor. Şimdi ekibimiz sponsor araştırıyor. Buradan markalara da sesleniyoruz. Biz bu 550 bin TL'yi bulduktan sonra adaylığımızı koyacağız. Kısmetse anketlerde oyumuz kaç gözüküyor. Oraya girmeyelim şimdi. Biz sponsor alıyoruz, geldikten sonra da zaten sponsorumuzu yaşatacağız" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte ilgi çeken o diyalog;