Rızacan Durmuş'tan Dikkat Çeken Açıklama! Hedefim Zor Roller!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve FOX TV'de yayınlanan Yalnız Kalpler dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Rızacan Durmuş Fenoreporter.com adresine samimi açıklamalar yaparken kariyer hedefi ile ilgili konuştu. 

 

Haber: Berna Yılmaz

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve FOX TV'de yayınlanan Yalnız Kalpler dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan oyuncu Rızacan Durmuş Fenoreporter.com adresine samimi açıklamalar yaparken kariyer hedefi ile ilgili konuştu. Son dönemde yaptığı çıkışla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Rızacan Durmuş Fenoreporter.com adresine samimi açıklamalar yaparken kariyer hedefi ile ilgili konuştu.

 

rizacan durmus tan dikkat ceken aciklama hedefim zor roller

 

Hedefim zor roller!

 

Tiyatro çalışmalarının ardından ekranlara “Beni Bırakma” dizisiyle merhaba diyen genç oyuncu Rızacan Durmuş kariyerine sinema filmleriyle devam ediyor. Acemi Anneler” filminde yer aldıktan sonra “Yalnız Kalpler” filminin kadrosuna dahil oldu. Rızacan Durmuş hedefinin oynaması zor rollerde yer almak ve sıra dışı karakterler  canlandırmak olduğunu söyledi. Ekran ve sinemanın dışında tiyatro sahnesinde de yer almayı sürdüren genç oyuncu, “Tiyatroda devamlı oynamak sürekli idman yapmak gibi. Türkiye’nin her yerinde sahneye çıkarak oyunculuğumu geliştiriyorum. Televizyon, dijital ve sinemada sınırlarımı zorlamak, en en zor karakterleri canlandırmak  ve tercih edilen bir oyuncu olmak  istiyorum. Bunun için  gerekli yeteneğe ve inanca sahibim” aynı zamanda farklı eğitimler almaya devam ediyorum kendimi geliştirmek için dedi.