Rıza Kocaoğlu'nun Fit Görüntüsü Sosyal Medyada Gündem Oldu!

2020 yazında Bodrum’da denize girerken görüntülenen oyuncu Rıza Kocaoğlu fazla kiloları ve göbeğiyle dikkat çekmişti. Spor yapmaya başlayıp 16 kilo veren Rıza Kocaoğlu iğne ipliğe döndü. 45’inci yaşını kutlayan ünlü oyuncu şimdi de kaslarıyla gündeme geldi. Son hali hayranlarından tam not aldı.

 

Tamirhane, Zeytin Ağacı, Menajerimi Ara, Kaybedenler Kulübü Yolda, Karadayı, Kuzey Güney, Ezel, Elveda Rumeli, Organize İşler, Av Mevsimi, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Rıza Kocaoğlu, 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan İçerde dizisindeki ‘Davut’ ve 2017-2021 arasında yine Show TV'de yayımlanan Çukur dizisindeki ‘Aliço’ rolüyle herkesin beğenisini kazanmıştı.

 

Fit görüntüsü sosyal medyada gündem oldu!

 

Çukur dizisinin sezon finali yapmasının ardından Bodrum tatiline çıkan Rıza Kocaoğlu o dönem aldığı kilolarla görenleri hayrete düşürmüştü. Bambaşka birine dönüşen Kocaoğlu’nun denize girerken çekilen kareleri ortaya çıkmış ve aldığı kiloların ardından belirginleşen göbeği sevenlerini şaşırtmıştı. Kilolarıyla gündem olan ünlü isim, X (Twitter) hesabından "Aya benzer GÖBEĞİM E doğal olarak diyetteyim Ah şu kaderi çözersem eğer Bekle geliyorum Çok öpüyom hepinizi." şeklinde esprili bir paylaşımda bulunmuştu. Başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren 44 yaşındaki oyuncu, sıkı bir diyet uygulamış aynı zamanda spor yapmıştı. Kilo aldıktan sonra beslenme tarzına dikkat etmeye başlayan ve spor yapan Rıza Kocaoğlu 16 kilo vermişti.

 

riza kocaoglu nun fit goruntusu sosyal medyada gundem oldu

 

2020 yazında aldığı kiloları nedeniyle günlerce konuşulan oyuncu şimdi de kaslarıyla gündeme geldi. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinde Nusret rolünü üstlenen Rıza Kocaoğlu 45’inci yaşını kutladı. Doğum gününde spor salonundan bir karesini paylaşan Kocaoğlu altına ‘’Merhaba 45 Kırkbeş’’ notunu düştü. Dört yıl önceki halinden eser bile kalmayan Rıza Kocaoğlu fit ve kaslı haliyle hayranlarından tam not aldı. Takipçileri Kocaoğlu’nun fotoğrafının altına övgü dolu yorumlar yağdırdı.