Rıza Kocaoğlu Ayrıldığı Sevgilisi Hazal Subaşı İle İlgili Açıklamalar Yaptı!

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Instagram sayfasından ayrıldığı sevgilisi Hazal Subaşı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Aliço karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Instagram sayfasından ayrıldığı sevgilisi Hazal Subaşı ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Instagram sayfasından ayrıldığı sevgilisi Hazal Subaşı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Ünlü üoyuncu Rıza Kocaoğlu ayrıldığı sevgilisi Hazal Subaşı'yla ilgili açıklama yaptı. Rıza Kocaoğlu, ayrılık kararı ile ilgili sosyal medya hesabından, "Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı

 

riza kocaoglu ile hazal subasi ayrildi