Reynmen'in Videosu Trendlerde 1 Numara!

Youtube fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş yayınladığı yeni klibi ile Youtube Türkiye Trend Videolar listesine 1 numaradan giriş yaptı. 

Reynmen 25 Ocak tarihinde yayınladığı "Derdim Olsun" videosu ile Youtube Türkiye Trend Videolar listesine birinci sıradan girdi. İlk yayınladığı gün 6 milyondan fazla izlenen ve biz haberi yazarken güncel izlenme sayısı 31 milyon olan Reynmen'in "Derdim Olsun" klibi şuanda Youtube Türkiye'de en çok izlenen klip konumunda.

Daha önce "Scorp" uygulamasına çektiği videolar ile tanınmaya başlayan Reynmen yani Yusuf Aktaş, sonrasında Scorp uygulamasındaki popülerliğini Youtube'a transfer olarak daha da genişletti. Şuan Türkiye'nin en çok tanınan Youtube fenomenlerinden biri olan Yusuf Aktaş, 1995 yılında doğdu. Aslen Sivaslı olsa da hayatının büyük bölümünü İstanbul'un Bağcılar semtinde geçirdi. 

Youtube kanalında yayınladığı hemen hemen her video ile sosyal medyayı sallayan Yusuf Aktaş ya da namı diğer Reynmen'in yepyeni videosu "Derdim Olsun" da yayınlandığı günden itibaren dört gündür sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri konumuna geldi. Klibinde değindiği düşen helikopter,sırtında vurulma,kar,kış, gibi öğelerle bir çok insanın aklına Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünü getiren Yusuf Aktaş, "Reynmen aceba bu klibinde Muhsin Yazıcıoğlu olayına mı gönderme yaptı?" benzeri yorumların klibin altındaki yorum bölümüne eklenmesine neden oldu.