Reynmen İle Ünlü Rapçi Joker'İn İlginç Kapışması Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Twitter sayfasından rapçi Server Uraz ile Joker'le kapıştı, diyaloglar sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Twitter sayfasından rapçi Server Uraz ile Joker'le kapıştı, diyaloglar sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptıklarıyla olan olmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen Twitter sayfasından rapçi Server Uraz ile Joker'le kapıştı, diyaloglar sosyal medyada olay oldu.

 

Twitter sayfasından Server Uraz'ın "Neden türkü yapıyorsun" sorusuyla başlayan tartışma Reynmen'in "Dua et türkü yapıyorum" sözleriyle devam ederken Joker 'in Reynmen için "Rap piyasası hakkında dersine iyi çalışmış olabilirsin lakin rapçiler hakkında bilmediğin bir gerçeği sana söyleyeyim. Biz ne kadar kendi içimizde problem yaşarsak yaşayalım dışarıdan biri laga luga yaptığında kendi problemlerimizi unutuveririz!" ifadeleriyle doruk noktaya ulaştı. Bunun üzerine Reynmen Joker'in tweetine yanıt verirken "ee napıcaz peki şimdi patır kütür klavyeden çatışıcak mıyız? ya da sen bana bi diss atarsın unuturuz herşeyi hahaha" ifadelerini kullanırken bu kapışma sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte o diyaloglar, 

 

 



Etiketler: