Reynmen'den Burak Güngör'e Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda isim vermeden Burak Güngör'ü hedef aldı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda isim vermeden Burak Güngör'ü hedef aldı.  Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ve gündemde kalmaya devam eden ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda isim vermeden Burak Güngör'ü hedef aldı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Burak Güngör'ün gün içinde yayınladığı videosunda kendisi hakkında kulllandığı ifadelere cevap veren Reynmen "Benim olayım bu değil abi herkes dalgasına baksın, osuruktan nem kapıyorsunuz. Kimseyle bir sorunum yok benim. Fazla ciddiye almayın beni. Herkes çok alıngan olmuş ya. Youtuberlara sallayıp onlardan biri olduğumu düşündükleri beni ciddiye almaları komik yapmayın abi komik duruma düşürmeyin kendinizi herkes kalbinin ekmeğini yer işinize bakın. Kimseye daha cevap vermiyorum derdi olan bir şekilde ulaşır kimseye laf yetiştiremem burda gereksiz" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım; 

 

 

 



Etiketler: