Restoranda Kalbi Durdu Yan Masadan Gelen Yardımla Hayata Tutundu!

“Hayatının piyangosu” herhalde buna denir. ABD’de Eddy Montero adında yaşlı bir adam kızlarını ziyaret etmek ve yeni doğmuş torununu görmek için Florida’nın Orlando kentine gitti. Bütün aile bir restoranda yemek yerken büyükbaba birden olduğu yerde yığılıp kaldı ve daha sonra kendisinin ifadesiyle, “Tüm hayatı gözlerinin önünden film şeridi gibi geçti.”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Yaşlı adam can çekişirken bir hızır imdada yetişti. Hemen yanlarındaki masada oturan ve yemeklerini bitirip kalkmaya hazırlanan Doktor Nicola Brenner ve 3 yardımcısı Eddy Montero’nun kalp krizi geçirdiğini farkedince hemen yardıma koştular.

 

Nabzını kontrol ettik. Kalp krizi geçirdiğini anlayınca suni teneffüse başladık” diyor Doktor Nicola Brenner ve ekliyor: “35 haftalık hamileyim. 3 yardımcım yanımda olmasaydı, onu tek başıma hayata döndüremezdim.”

 

Florida Osceola Hastanesi’ne kaldırılan Eddy Montero, çok saatler sonra gözlerini açtığında, Doktor Brenner’in yardımcılarından Süheyl Saad-Ömer’in hiç baş ucundan ayrılmadığını anladı. Son söz onun: “Kader bizi o restoran götürdü. Onların yanındaki masaya oturttu. O 4 iyilik meleği olmasaydı, dünyadan göçüp gitmiştim.”