Reha Özcan'ın Orhan Kural Paylaşımına Berna Laçin'den Dikkat Çeken Yorum!

FOX TV'de yayınlanan "Mucize Doktor"'un "Adil Hoca"sı ünlü oyuncu Reha Özcan, tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle vefat eden ünlü profesör Orhan Kural için başsağlığı mesajı yayınlarken, ünlü oyuncu Berna Laçin bu başsağlığı mesajına yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan "Mucize Doktor"'un "Adil Hoca"sı ünlü oyuncu Reha Özcan, tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle vefat eden ünlü profesör Orhan Kural için başsağlığı mesajı yayınlarken, ünlü oyuncu Berna Laçin bu başsağlığı mesajına yaptığı yorum ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Reha Özcan, tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle vefat eden ünlü profesör Orhan Kural için başsağlığı mesajı yayınlarken, ünlü oyuncu Berna Laçin bu başsağlığı mesajına yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Orhan Kural'ın vefatı için "Prof. Orhan Kural'ı kaybetmişiz, çok üzgünüm. Tüm sevenlerinin başı sağolsun" ifadelerini kullanan Özcan'a Laçin cevap verirken Kural'ın vefatı için "aaaaaa çok üzüldüm, çok muhabbetimiz vardı, hasta mıymış" yorumunda bulundu. 

 

İşte o yorum;

 

 

reha ozcan berna lacin orhan kural yorumu