Reha Özcan'dan Dikkat Çeken Ekonomi Ve Enflasyon Yorumu!

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son olarak Üç Kız dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı enflasyon ve ekonomi yorumuyla gündeme damga vurdu. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son olarak Üç Kız dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı enflasyon ve ekonomi yorumuyla gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı enflasyon ve ekonomi yorumuyla gündeme damga vurdu.  

 

Biz bizimkilerden, mucize bekliyoruz hep!

 

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son olarak Üç Kız dizisindeki performansıyla gündemde olan ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı enflasyon ve ekonomi yorumuyla gündeme damga vurdu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Biz bizimkilerden, mucize bekliyoruz hep, bazen oluyor da. Sonra onlar kahraman Euro oluyor. Biz değer kaybediyoruz, bunun sonuna -lasyon ekliyoruz, kimi zaman enf-, kimi zaman deveü- oluyor. Seyredenler epi- ekleyip, saç baş yoluyor.." ifadelerini kullanan Özcan gündeme damga vurdu. 

 

İşte o paylaşım;

 

reha ozcan dan enflasyon ve ekonomi yorumu gundeme damga vurdu