Reha Özcan'dan Cici Filmine Övgü! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni filmi Cici ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni filmi Cici ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Reha Özcan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'in yeni filmi Cici ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

Usta işi buldum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Netflix'in yeni filmi Cici için "Ben Cici’yi beğendim ve usta işi buldum hatta. Üzerine konuşulabilecek filmlerden olmuş. Bu çok değerli bir şey… Emeği geçen herkesi kutlarım…" ifadelerini kullanan Özcan sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

reha ozcan dan cici filmine ovgu