Reha Muhtar'dan Åžok Ä°ddia! Beni Akıl Hastanesine Gönderip Mallarımı Almak Ä°stiyorlar!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve çocuklarına ÅŸiddet uyguladığı iddiasıyla gündemde olan bir dönemin en popüler ana haber spikerlerinden Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ÅŸok iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve çocuklarına ÅŸiddet uyguladığı iddiasıyla gündemde olan bir dönemin en popüler ana haber spikerlerinden Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ÅŸok iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren bir dönemin en popüler ana haber spikerlerinden Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ÅŸok iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Türk televizyon tarihinin en farklı spikerleri arasında yer alan Reha Muhtar, ÅŸimdilerde çocuklarının velayet davası nedeniyle zor günler geçiriyor. Kızının geçici velayetini eski eÅŸi Deniz UÄŸur'un almasının ardından oÄŸlu Poyraz'a bakmaya devam eden Muhtar, sosyal medya hesabından yürekleri sızlatan bir paylaşıma imza attı.

 

"AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL" DEMİŞTİ

 

Oyuncu Deniz UÄŸur, geçtiÄŸimiz haftalarda eski eÅŸi Reha Muhtar için "Akli dengesi yerinde deÄŸil" ifadelerini kullanmıştı. UÄŸur önceki gün de Reha Muhtar'ın bir restoranda garsonla tartışma anlarına iliÅŸkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaÅŸtı. Bu geliÅŸmelerin ardından bir paylaşım da Reha Muhtar'dan geldi.

 

"GAYRÄ° MENKULLERÄ°MÄ° ALMAK Ä°STÄ°YORLAR”

 

Reha Muhtar, Twitter hesabından ÅŸu açıklamayı yaptı: "Emlakçılar ile evimin deÄŸerini ölçtüren kiÅŸiler kimler? Beni akıl hastanesine gönderip çocuklar üzerinden gayri menkullerimi almak isteyen kiÅŸi kim? Nasıl bir çete bu?"

 

İşte o paylaşım;

 

reha muhtar dan sok iddia gayri menkullerimi almaya calisiyorlar