Reha Muhtar'dan Şiddet İddialarına Yanıt! Allah'ım Sen Büyüksün!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada şiddet iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada şiddet iddialarına yanıt verdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada şiddet iddialarına yanıt verdi. 

 

Allah'ım büyüksün!

 

Kızını darp ettiği iddialarıyla gündeme gelen Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur'un açıklamalarına yanıt verdi. Deniz Uğur ve Reha Muhtar, nafaka krizi sonrası darp iddialarıyla karşı karşıya geldi. Deniz Uğur, eski eşinin 13 yaşındaki kızları Mina'yı ellerinden ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma kararı aldırdı. Şiddet iddialarını reddeden Reha Muhtar'a kızının mesajlarıyla cevap veren Deniz Uğur'un paylaşımları kan dondurmuştu. İddialara yanıt veren Reha Muhtar, bunların para için yapılan manipülasyonlar olduğunu söyledi. Muhtar, konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı: "Yalan iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar. İşte manipülasyonlar karşısında kızımın benim olmadığım ortamda verdiği ifade. Allah'ım büyüksün."

 

reha muhtar dan siddet iddialarina yanit