Reha Muhtar'dan Kızına Şiddet Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve son dönemde kızına şiddet uyguladığı ses kaydı ifşa olan ünlü televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini savundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve son dönemde kızına şiddet uyguladığı ses kaydı ifşa olan ünlü televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini savundu. Son dönemde şiddet iddialarıyla magazin gündeminde yer alan ve kızına şiddet uyguladığı ses kaydı ifşa olan ünlü televizyoncu ve gazeteci Reha Muhtar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini savundu.  

 

Uyuşturucu iddiası!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Benim OĞLUM ve KIZIM 7 Yıl Yasaklı Maddelerin Kullanıldığı RENKLİ AKVARYUM BALIKLARININ ISMARLANDIĞI EVDE BÜYÜDÜLER. KIZIMIN FAZLA DOZDAN UYUŞTURUCU KULLANIP HATANEYE KALDIRILAN KABAL İsimli Kullanıcıyla GÖRÜŞMEMESİ İçin 5 DK Süre Verme HAKKIM ve SORUMLULUĞUM YOK MU BABA Olarak?" ifadelerini kullanan Muhtar sosyal medyada yeniden gündem oldu.