Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Arda Güler Kararı!

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ilk hazırlık maçında forma şansı vermediği Arda Güler ile ilgili kararını verdi. 

 

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ilk hazırlık maçında forma şansı vermediği Arda Güler ile ilgili kararını verdi. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ilk hazırlık maçında forma şansı vermediği Arda Güler ile ilgili kararını verdi. 

 

Cumhuriyet'te yer alan habere göreİspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, Milan ile yapılan hazırlık karşılaşmasında forma giymemişti. İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i bir sonraki karşılaşmada sahaya süreceği kaydedildi. Real Madrid'in ABD'de katıldığı hazırlık turnuvasında ilk rakibi Milan oldu. İspanyol ekibi 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanırken, Arda Güler müsabakayı yedek kulübesinde tamamladı. İspanyol Marca gazetesi, oyuncu için geniş bir analiz yayımlarken Arda Güler'in dizindeki sorun nedeniyle riske edilmediğinin altı çizildi.

 

MANCHESTER UNITED MAÇINDA SAHADA

 

Dizindeki problemin geçmesi halinde teknik direktör Ancelotti'nin Arda Güler'i 27 Temmuz'daki Manchester United karşılaşmasında oynatmayı düşündüğü vurgulandı, idman performansından da övgüyle bahsedildi. Arda'nın kulüp için önemli olduğu ve yönetimin oyuncuyu sürekli oynatarak süreci hızlandırmaya niyeti olmadığı da hatırlatıldı. Genç yıldız Arda'nın sağlıklı olması halinde Bellingham'ın yerine kullanılacağı ve her iki oyuncunun da 10 numara için hazırlandığı aktarıldı.