Real Madrid Taraftarından Arda Güler'in İlk Maçı İçin Yorum! 'Kırılacak Diye Korktuk!'

Yaz başına Real Madrid'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Güler sakatlıklarla mücadelesinin ardından ilk kez dün Real Madrid formasıyla maça çıkarken performansıyla gündem oldu. 

 

Duvar'da yer alan habere göre; Real Madrid'de ilk resmi maçına çıkan Arda Güler'in performansı İspanya basınında gündem oldu. Arda Güler'in Real Madrid'de ilk maçı İspanya'da ses getirdi. İspanya'da yayınlanan Relevo, maçtan sonra Arda Güler'i savunan Arandinalı defans oyuncusuyla, Türkiye'deki hayranlarıyla, maçı izleyen taraftarlarla konuştu. Real Madrid taraftarı Alvaro Escorial, "Maça gelirken duygumuz Arda Güler'in doğuşunu izlemekti. İlk 11'de olduğunu duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık. Kötü bir şey olur diye de korktuk. Burada da sakatlanır mı? Ama hepimiz çok mutluyduk, özellikle çocuklar" diye konuştu.

 

Escorial sözlerine şöyle devam etti:

 

"Sonra sahada onu topla oynarken izledik. Farklıydı. Beni en çok şaşırtan şey kişiliğiydi. Kibardı, hakeme itiraz etmiyor, tuhaf hareketler yapmıyordu. Tek istediği sahada yeteneklerini konuşturmaktı.” Arandina takımında Arda Güler'i tutmakla görevlendirilen Haji, karşısındaki 18 yaşındaki Güler'i, "Topa dokundu, muhteşem. Bize çok mütevazı bir çocuk gibi göründü. İngilizce konuşuyordu, bize profesyonel futbolcularmışız gibi davrandı" diye anlattı. Aynı gün 4 Süper Lig maçının olmasına rağmen günün en çok izlenen maçı TSİ 23.30'da başlayan Arandina - Real Madrid maçı oldu.

 

Real Madrid'li futbolcu Nico Paz, sosyal medyada Arda Güler'e bir pozisyonda pas atmadığı için tepkilerle karşılaştı. Tepkiler üzerine Arda Güler, Instagram'dan Paz'la bir fotoğrafını paylaşarak "Kardeşim" yazdı. Habere göre Real Madridli yöneticiler ise Güler'in performansı için, "Daha iyi olabilirdi. O nesilden nesile aktarılan bir yetenek. Onu uzun süredir takip ediyorduk ve bu konuda nettik" ifadelerini kullandı. Relevo'nun maç için görevlendirdiği Jorge Castro Picon ise Arda'yla ilgili izlenimini şöyle anlattı: "Saha dışındaki utangaç görünümü beni şaşırttı. İyi bir çocuğa benziyor.” Arda Güler'in maçın ardından paylaştığı fotoğraf Real Madrid'deki takım arkadaşlarının bir çoğu da yorum yaptı. Almanyalı defans oyuncusu Rudiger, "Çok güsel abicim" derken, Brahim Diaz da "Abiii senin için mutluyum" ifadelerini kullandı.