Real Madrid'in Transferleri Bu Yatta Konuşuluyor! Florentino Perez'in Yatı Gündem Oldu!

Real Madrid’in Başkanı Florentino Perez, 3 milyon Euro değerinde bir yata sahip. Çünkü Perez sadece Avrupa’nın en çok kupaya sahip kulübünün başında değil; ayrıca İspanya’nın en büyük müteahhitlik gruplarından biri olan “ACS” (Actividades de Construccion y Servicios) şirketinin sahibi. 76 yaşındaki Perez’in 5 milyar dolarlık bir serveti bulunuyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Florentino Perez’in 31 metrelik yatığı “Pitina” adını taşıyor. “Pitina”, Perez’in 2012’de yitirdiği eşi Maria Angeles Sandoval’ın takma adı. 31 yaşındaki yat 6 kişilik mürettebatın yanı sıra 8 konuk ağırlayabiliyor. Perez’e 3 milyon Euro’ya mal olan yatın yıllık bakım gideri 500 bin Euro’yu buluyor.

 

florentino perez in yati sosyal medyada gundem oldu real madrid in transferleri burada konusuluyor

 

Florentino Perez ‘in yatı 31 metre boyunda. 

 

REAL MADRİD’İN TRANSFERLERİ BU YATTA KOTARILIYOR

 

Real Madrid’in Başkanı Florentino Perez, 3 milyon Euro değerinde bir yata sahip. Çünkü Perez sadece Avrupa’nın en çok kupaya sahip kulübünün başında değil; ayrıca İspanya’nın en büyük müteahhitlik gruplarından biri olan “ACS” (Actividades de Construccion y Servicios) şirketinin sahibi. 76 yaşındaki Perez’in serveti 5 milyar doların üstünde.

 

Perez’in yatı “Pitina” adını taşıyor. “Pitina”, 2012’de yitirdiği eşi Maria Angeles Sandoval’ın takma adı. 31 metre boyundaki yat 6 kişilik mürettebatın yanı sıra, 8 konuk da ağırlayabiliyor. Perez’e 3 milyon Euro’ya mal olan yatın yıllık bakım giderleri 500 bin Euro’yu buluyor.

 

Yatın iç tasarımı İtalyan “Cristiano Gatto Design” şirketinin eseri: Açık renk mobilyalarla döşenmiş, son derece lüks ve modern bir yaşam alanı var. Real Madrid’e transfer görüşmeleri ya da pazarlıkları için ideal bir ortam. Tabii, Real Madrid’in zaferlerini ve kazandığı kupaları kutlamak için de…