Rahşan Gülşan'dan Olay Beren Saat Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Rahşan Gülşan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat'in iklim zirvesindeki konuşmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Rahşan Gülşan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat'in iklim zirvesindeki konuşmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Rahşan Gülşan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat'in iklim zirvesindeki konuşmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Ne korktunuz arkadaş, ama ne korktunuz! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Rahşan Gülşan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat'in iklim zirvesindeki konuşmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat için "Beren Saat, herkesin susturulduğu bu düzende çıkıp cesurca fikirlerini söyledi. Ne korktunuz arkadaş, ama ne korktunuz! Onca medya organında bir saniye susmuyorsunuz. Bir kadın kalbini açıp konuşunca böyle panik olacak ne var? Bırakın arada birileri de konuşabilsin. Yeter yahu!" ifadelerini kullanan Gülşan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

rahsan gulsan dan olay beren saat yorumu ne dedi