Pucca Selen Pınar Işık'tan Gülşen'in Sahne Kostümüne Övgü! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümüne övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümüne övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümüne övgüler yağdırdı.  

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümüne övgüler yağdırdı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülşen'in gündem olan sahne kostümü için "Yanaklarımda kadının bütün bedeninde olandan daha fazla yağ var.. bu arada asssla kötü durmuyor Allahsız yine taşşş gibi " ifadelerini kullanan Pucca sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;