Prof. Dr. Naci Görür'den Deprem Açıklaması! Son Depremler Bölgeyi Sıkıştırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından açıklamalarda bulunurken depremlerin bölgeyi sıkıştırdığını dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından açıklamalarda bulunurken depremlerin bölgeyi sıkıştırdığını dile getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından açıklamalarda bulunurken depremlerin bölgeyi sıkıştırdığını dile getirdi. 

 

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 ve Erzurum'un Aşkale ilçesinde gerçekleşen 4.3 büyüklüğündeki depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Naci Görür, " Küçükgeçit- Aşkale/ Erzurum'da 4,3 deprem oldu. Bu deprem de muhtemelen sol yönlü Dumanlı Fay Zonu içerisinde. Son depremler Doğu Anadolu’yu da belirli ölçüde sıkıştırdı" ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4,7, Erzurum'un Aşkale ilçesinde ise 4,3 büyüklüğünde 20 dakika arayla meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 

"BU YÖRE HEP AKTİF”

 

Görür, yaptığı paylaşımda, "Göksun Aslanbey çiftliğinde 4,7 deprem oldu. Kısa bir zaman içerisinde aynı yerde yine bu boyutlarda deprem vardı. Deprem Savrun Fayı ile Çardak Fayının kesim bölgesinde. Bu yöre hep aktif. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

 

"SON DEPREMLER DOĞU ANADOLU'YU SIKIŞTIRDI”

 

Bir sonraki paylaşımında ise Görür, "Küçükgeçit-Aşkale/Erzurum'da 4,3 deprem oldu. Bu deprem de muhtemelen sol yönlü Dumanlı Fay Zonu içerisinde. Son depremler Doğu Anadolu'yu da belirli ölçüde sıkıştırdı, sevgiyle" dedi.

 

İşte o paylaşım;

 

naci gorur den deprem aciklamasi son depremler bolgeyi sikistirdi