Portekiz'de Bir İlginç Olay! Komşusuna Drone İle Hava Saldırısı Düzenlendi! Sebebi Ne? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler zaman zaman dikkat çekerken, Portekiz'den sosyal medyaya yansıyan ilginç görüntülerde bir adam komşusunun fazla gürültü yapmasından ötürü evine drone ile havai fişek saldırısı düzenledi. 

 

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler zaman zaman dikkat çekerken, Portekiz'den sosyal medyaya yansıyan ilginç görüntülerde bir adam komşusunun fazla gürültü yapmasından ötürü evine drone ile havai fişek saldırısı düzenledi. Son dönemde sosyal medyaya yansıyan görüntüler insanların dikkatini çekmeyi sürdürürken, Portekiz'den sosyal medyaya yansıyan ilginç görüntülerde bir adam komşusunun fazla gürültü yapmasından ötürü evine drone ile havai fişek saldırısı düzenledi. 

 

Fazla gürültüye dayanamadı! 

 

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler zaman zaman dikkat çekerken, Portekiz'den sosyal medyaya yansıyan ilginç görüntülerde bir adam komşusunun fazla gürültü yapmasından ötürü evine drone ile havai fişek saldırısı düzenledi. Portekiz'de bir adam çok ses çıkartıyor diye komşusuna drone ile havai fişek saldırısı düzenledi. 

 

İşte o görüntüler;



Etiketler: