Pink Floyd'un Efsane Solisti Roger Waters'tan Filistin Tepkisi! Sahnede Bayrak Açtı!

Efsane İngiliz grup Pink Floyd'un solisti Roger Waters geçtiğimiz gün gerçekleşen konserinden İsrail'e Filistin için tepki gösterirken, sahnede Filistin bayrağı açtı. 

 

Efsane İngiliz grup Pink Floyd'un solisti Roger Waters geçtiğimiz gün gerçekleşen konserinden İsrail'e Filistin için tepki gösterirken, sahnede Filistin bayrağı açtı. Efsane İngiliz grup Pink Floyd'un solisti Roger Waters geçtiğimiz gün gerçekleşen konserinden İsrail'e Filistin için tepki gösterirken, sahnede Filistin bayrağı açtı. 

 

OdaTV'de yer alan habere göre, Ünlü rock müzik grubu Pink Floyd'un efsane solisti Roger Waters, İsrail'in Filistin saldırısına tepki olarak konserinde Filistin bayrağı açtı. Geçmişte birçok kez Filistinlilere destek veren ve İsrail'in saldırılarına her şekilde tepki gösteren Pink Floyd'un efsane solisti Roger Waters bu kez de konserinde Filistin bayrağı açtı. Waters, konserinde Filistin bayrağı açarak, Hamas'ın İsrail'in zulmüne direniş olarak başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna destek verdi.

 

DAHA ÖNCEDE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

Ünlü İngiliz rock grubu Pink Floyd'un solisti Waters, daha önce de İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki göstermiş ve x hesabından, "İsrail bir apartheid devlettir. Şeyh Cerrah'ta yaşanan soykırımsal evden çıkarmalara bakın" başlığıyla görüntülü bir paylaşımda bulunmuştu.