Pınar Eliçe'den Olay Yaratan Petek Dinçöz İddiası! Ne Dedi?

Youtube'da yayınlanan Al Sana Haber programı yorumcularından Pınar Eliçe, önceki gün yayınlanan programda Petek Dinçöz ile ilgili yaptığı açıklamalar ve gündeme getirdiği iddialarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Youtube'da yayınlanan Al Sana Haber programı yorumcularından Pınar Eliçe, önceki gün yayınlanan programda Petek Dinçöz ile ilgili yaptığı açıklamalar ve gündeme getirdiği iddialarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Pınar Eliçe, önceki gün yayınlanan programda Petek Dinçöz ile ilgili yaptığı açıklamalar ve gündeme getirdiği iddialarla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Arkasında çok önemli bir iş adamı var!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Pınar Eliçe, önceki gün yayınlanan programda Petek Dinçöz ile ilgili yaptığı açıklamalar ve gündeme getirdiği iddialarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Al Sana Haber programında Petek Dinçöz gündemdeydi. Programda yorumcu olan Pınar Eliçe Petek Dinçöz ile ilgili iddialarıyla herkesi şoke etti. Pınar Eliçe'nin sözlerine ise Seyhan Soylu destek verdi. İddialara göre Petek Dinçöz'ün arkasında önemli bir iş insanı var ve bu kişi Can Tanrıyar’ın Petek Dinçöz'ün elinden almış olduğu Korukent’teki evini de satın alarak ona iade edecek.

 

İşte o iddianın detaylar;