Pınar Deniz Şikayetçiyim Hakim Bey Diyerek Yargı Dizisinin 3. Sezonu İçin Senarist Sema Ergenekon'u Övdü!

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle 3. sezona merhaba derken dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz senarist Sema Ergenekon'un kalemine överek çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle 3. sezona merhaba derken dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz senarist Sema Ergenekon'un kalemine överek çarpıcı ifadeler kullandı. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle 3. sezona merhaba derken dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz senarist Sema Ergenekon'un kalemine överek çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Şikayetçiyim Hakim Bey!

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi, üçüncü sezona yeni oyuncularla başlıyor. Ilgaz ve Ceylin'in arasındaki gerilimin yansıyacağı yeni sezonda Pınar Deniz paylaşımıyla dikkat çekti. Yargı dizisi bu akşam 3. sezonu ile ekranlara 'Merhaba' diyecek. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi yeni sezona yeni oyuncularla başlıyor. Yargı dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oldu. Pınar Deniz senaristine sitem ederek "Şikayetçiyim hakim bey" dedi ve şunları yazdı:

 

"Her sezon daha iyi yazdığı yetmezmiş gibi acımayıp her defasında 'ben bunu nasıl oynayacağım' dedirten sahneler yazıyor. Kalbimde bir sızı omzumda bir yük. Böyle 3. sezon yazılmaz."

 

İşte o paylaşım;

 

pinar deniz sikayetciyim hakim bey diyerek yargi dizisinin ucuncu sezonu icin sema ergenekon a ovguler yagdirdi