Pınar Deniz'in Kanal D'nin Gecesinde Giydiği Kombinin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz önceki gün Kanal D'nin yeni yayın dönemi için düzenlediği geceye katılırken, gecede kullandığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz önceki gün Kanal D'nin yeni yayın dönemi için düzenlediği geceye katılırken, gecede kullandığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Pınar Deniz önceki gün Kanal D'nin yeni yayın dönemi için düzenlediği geceye katılırken, gecede kullandığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. 

 

Kombinin fiyatı dudak uçuklattı!

 

Instagram'da stil paylaşımları yapan WildestFashion sayfasının aktardığı bilgilere göre geceye Nurol Akbal'ın stil danışmanlığı eşliğinde hazırlanan ünlü oyuncu Pınar Deniz'in gecede giydiği kombinin fiyatı dudak uçuklattı. Gecede COS marka bir beyaz tişört tercih eden ünlü oyuncu, bu tişörtü Tayfun Kaba marka bir deri etek ile kombinledi. Ayakkabı tercihini ise Aquazzara markasından yana kullanan ünlü oyuncunun şıklığının maliyeti yaklaşık olarak 27.750 TL oldu. 

 

İşte o kombin ve fiyatı;

 

pinar deniz in kanal d gecesinde kullandigi kombinin fiyati dudak ucuklatti