Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'ın Doğum Günü İçin Romantik Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutlarken duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutlarken duygusal sözler söyledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutlarken duygusal sözler söyledi. 

 

Ne güzel şey seninle olmak!

 

Güzel oyuncu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın 36'ncı yaş gününü "Sevgilim. Ne güzel şey seninle olmak. Nice yaşlarımız olsun beraber" notuyla kutladı. Güzel oyuncu son olarak, dün 36 yaşına giren Yıldırım için romantik bir paylaşımda bulundu. Deniz, sevgilisi ile çekildikleri fotoğrafına, "Sevgilim! Ne güzel şey seninle olmak. Nice yaşlarımız olsun beraber" notunu ekledi.

 

İşte o paylaşım;

 

pinar deniz den kaan yildirim in dogum gunu icin duygusal sozler