Pınar Aylin'in Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Pınar Aylin'in son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Pınar Aylin'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Pınar Aylin'in son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Pınar Aylin, uzun zamandır müzik piyasasından uzak bir hayat sürdürüyor. Sosyal medyada da paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı Pınar Aylin, son hali ile görenleri hayran bıraktı. Bakan bir daha baktı. Pınar Aylin doksanlı yılların en meşhur ve popüler şarkıcıları arasında yer alıyordu. Ancak daha sonra müzik piyasasından çekilmiş ve sessizliğe bürünmüştü. 1999 yılında bankacı Mert Tokatlıoğlu'yla evlenen Pınar Aylin, bu evliliğinden Maya adında bir kız çocuğu sahibi oldu. İlk evliliği 8 sene süren Aylin, 2014 yılında da Süleyman Erbayken ile evlendi. Magazinden uzak bir yaşamı kendisine seçen Aylin, son hali ile sosyal medyada beğeni topladı. Neredeyse hiç değişmemiş olan ünlü şarkıcı, ilgi topladı. Aylin'in kızı Maya da tam 21 yaşına girdi.

 

İşte doksanların ünlü şarkıcısı Pınar Aylin'in şimdiki hali;

 

pinar aylin in son hali sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: