Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar İle Evleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz'ün işletmeci sevgilisi Nida Büyükbayraktar ile evlenmeye karar verdiği ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz'ün işletmeci sevgilisi Nida Büyükbayraktar ile evlenmeye karar verdiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve manken Petek Dinçöz'ün işletmeci sevgilisi Nida Büyükbayraktar ile evlenmeye karar verdiği ortaya çıktı. 

 

Evleniyor!

 

Hürriyet’ten Fuat Çağdaş’ın haberine göre; Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evleniyor. 2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Çiftin 8 yıllık evliliği, geçen nisan ayında tek celsede bitmişti. Boşandıktan sonra oğlu Aslan’ın eğitim hayatı için Amerika’ya yerleştiğini açıklayan Petek Dinçöz, Türkiye’ye dönmeye karar verdi. Dinçöz, pazartesi günü Nida Büyükbayraktar ile nikâh masasına oturacak.  Petek Dinçöz, temmuz ayında Etiler'de görüntülenmiş, sorular üzerine “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Ama bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Şunu söyleyebilirim; sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” demişti.