Petek Dinçöz Neden Miami'ye Yerleştiğini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı, manken ve sunucu Petek Dinçöz önceki gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülenirken neden Miami'ye yerleştiği sorularına açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı, manken ve sunucu Petek Dinçöz önceki gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülenirken neden Miami'ye yerleştiği sorularına açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı, manken ve sunucu Petek Dinçöz önceki gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülenirken neden Miami'ye yerleştiği sorularına açıklık getirdi. 

 

Çocuğum için gittim

 

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Oğluyla alışveriş yapan Dinçöz, sorular üzerine “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Ama bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Şunu söyleyebilirim; sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” dedi.



Etiketler: