Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir? Yapımcılığını Karga 7 Pictures'un üstlendiÄŸi senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınan Netflix'in yeni yerli yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde canlandırdığı Resepsiyonist karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet KürÅŸat Öçalan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir? Yapımcılığını Karga 7 Pictures'un üstlendiÄŸi senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınan Netflix'in yeni yerli yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde canlandırdığı Resepsiyonist karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet KürÅŸat Öçalan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

pera palas ta gece yarisi resepsiyonist ahmet kursat ocalan kimdir

 

Pera Palas'ta Gece Yarısı Resepsiyonist Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir?

 

Ahmet KürÅŸat Öçalan kimdir? Ahmet KürÅŸat Öçalan 1986 yılında dünyaya geldi ve 1,68 boyundadır. Bilkent Üniversitesi Ä°ktisat Bölümü mezunu ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi eÄŸitimi almıştır. Kanıt, Behzat Ç dizilerinde rol alan Ahmet KürÅŸat Öçalan, Show Tv'de yayınlanan Tutar mı Tutar dizi'de ÇaÄŸrı karakterini canlandırmıştır. Ä°lk olarak 2005 yılında Kanıt adlı dizide, 2010 yılında Behzat Ç. ve 2015 yılında Tutar Mı Turar Adlı dizlerde rol almıştır. Ayrıca birçok reklam filmlerinde gördüÄŸümüz baÅŸarılı oyuncu Donadona adlı projede yazar ve oyuncu olarak yer almıştır. Daha sonra 2017’de Son Åžnitzel’de rol almıştır. Son olarak 2020’de Rise of Empires: Ottoman ve 2021’de Gibi adlı dizide rol almıştır.