Pelin Karahan'dan EÅŸi Bedri Güntay'ın Açıklamalarına Cevap! 'Beni Özledi Ekranda Görmek Ä°stiyor!'

Pelin Karahan, geçtiÄŸimiz haftalarda eÅŸi Bedri Güntay'ın "EÅŸim oynamadığı sürece ben dizi izlemiyorum" açıklaması hakkında konuÅŸtu; "Çok güldüm ona. O hâlâ 'Kavak Yelleri'nde kaldı. Beni özledi o, ekranda görmek istiyor”

 

Habertürk'ten Nazif Åžahin Karpuz'un haberine göre; Pelin Karahan, Etiler'de gerçekleÅŸtirilen bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karahan, geçtiÄŸimiz haftalarda eÅŸi Bedri Güntay'ın "EÅŸim oynamadığı sürece ben dizi izlemiyorum" ÅŸeklindeki sözlerine açıklık getirdi. "Çok güldüm ona" diyen Pelin Karahan; "O hâlâ 'Kavak Yelleri'nde kaldı. Yok ya ÅŸaka bir yana izliyor o da 'Ä°nci Taneleri'ni falan... Beni özledi o ekranda görmek istiyor. Ben de kendimi özledim aslında ama uygun karakter ve uygun rol çok önemli. 3 - 5 bölümde biten bir projede olmak istemem" ifadelerini kullandı. Giyim tarzıyla ilgili de konuÅŸan Pelin Karahan, süslenmeyi çok sevdiÄŸini ifade ederek, "Kendi kendime yapıyorum. Biraz da merakım var buna. Buna mesai harcıyorum" dedi.

 

"MARKA TAKINTIM VAR”

 

Pelin Karahan, gazetecilerin, "Marka takıntınız var mı?" ÅŸeklindeki sorusuna ise "Ayakkabı ve çanta konusunda sanırım marka takıntım var. ÇoÄŸu zaman var. Kıyafette daha makul ÅŸeyler alabiliyorum ama ayakkabı ve çanta bence kıyafeti gösteren bir ÅŸey. Onlarda biraz marka olsun istiyorum. Her ÅŸey çok pahalandı artık. Benim bu arada dokunup almam lazım. Uzaktan internetten alamıyorum" diyerek güldü.



Etiketler: