Pelin Karahan Anneliğin Kendisini Nasıl Değiştirdiğini Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda anne olduktan sonra yaşadığı değişimler konusunda açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda anne olduktan sonra yaşadığı değişimler konusunda açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda anne olduktan sonra yaşadığı değişimler konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Pelin Karahan, MAG dergisine verdiği röportajda "Anne olduktan sonra oyunculuğum da değişti, dediniz. Ne gibi değişimler oldu?" sorusuna "Anne olunca öngörü, sağduyulu hareket etme ve duygusallık artıyor. Haliyle anne olarak oynadığınız roller de daha içten oynanıyor. Şimdi oynadığım Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde de iki kız çocuğum var. Senaryoda bir şey yazmasa bile doğal olarak o korumacı tavırlar, sahiplenme oluşuyor hatta çocuk ile olan ilişki, kurulan cümlelere bile kendimden bir şeyler ekliyorum" yanıtını verdi.

 

pelin karahan annelik sonrasi yasadigi degisimleri anlatti