Pelin Ermiş'ten Sevgilisiyle Aşk Dolu Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Ermiş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Enes Deva Külahçı ile aşk dolu karesini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Ermiş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Enes Deva Külahçı ile aşk dolu karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Pelin Ermiş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Enes Deva Külahçı ile aşk dolu karesini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

pelin ermis ten sevgilisiyle ask dolu paylasim

 

Aşk dolu paylaşım!

 

Posta'da yer alan habere göre, Kanal D’nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı 'Cemile' karakteriyle hafızalarda yer edinen Pelin Ermiş, sevgilisi Deva Enes Külahçı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Adnan, on bir yıl önce eşini kaybedince, sosyal hayattan uzaklaşıp köşküne çekilmiş, bütün ilgisini kızı Nihal ve oğlu Bülent’e vermişti. Bihter, Adnan Bey’in köşkünde huzuru, güveni, mutluluğu ararken, tutkuyla tanıştı. Behlül ve Bihter birbirlerine doğru sürüklendi. Yasak aşklar bu ailedeki herkesi ayrı ayrı etkiledi. Behlül sonrasında Nihal'e aşık oldu. Beşir ise Nihal'e... Cemile Beşir’e... Beşir'in gözü Nihal'den başkasını görmüyordu. Bu platonik aşk üçgeni Cemile'yi yıktı. Ne yaptıysa kendini Beşir'e sevdiremedi. Aradan geçen yıllar ile birlikte Aşk-ı Memnu oyuncularının değişimleri de oldukça konuşuluyor.

 

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Pelin Ermiş de bunlardan biri. Ermiş, değişimiyle sosyal medyada esprili yorumlara neden oluyor. Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş değişimi ile dudak uçuklatıyor. Fazla kilolarından kurtulduktan sonra yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen 39 yaşındaki Pelin Ermiş'in son hali dikkat çekti. Pelin Ermiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir paylaşıma imza atarak mutlu ilişkisini gözler önüne seren ünlü isim, yeni paylaşımıyla da gündem oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Deva Enes Külahçı ile aşk yaşayan Pelin Ermiş, 109 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından sevgilisiyle romantik karelerini yayınladı. Sevgilisinin yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutlayan 40 yaşındaki oyuncu, gönderisine ''Sen olarak sen; Ben olarak ben- Biz. "Sevmek, içini açmaktır. İyi ki doğdun sevgilim'' notunu düştü. Ermiş'in paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni geldi.



Etiketler: