Pelin Akil Ve Anıl Altan'dan Boşanma Açıklaması!

Ünlü oyuncular Pelin Akil ve Anıl Altan, evliliklerindeki zorlu süreci açıkladılar. Magazin dünyasının yakından takip ettiği çift, son zamanlarda medyada yer alan ayrılık söylentilerini yanıtlamak için Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. İkilinin evliliklerindeki kriz anları ve gelecek planları merak konusu oldu.

 

Ünlü oyuncular Pelin Akil ve Anıl Altan, evliliklerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle magazin gündemine konu olmaya devam ediyor. 2016 yılında başlayan ve üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'nın doğumuyla taçlanan evlilikleri, son dönemde ayrılık iddialarıyla sarsıldı.

 

Akil ve Altan, "Arka Sıradakiler" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamış, 2016 yılında dünyaevine girmişti. Ancak 2019 yılında evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleri gündeme gelmişti. Son zamanlarda çift, sosyal medyada "evlilikte kriz" iddialarıyla sıkça gündeme geldi. Ancak her iki taraf da bu iddialara sessiz kalmayı tercih etmişti. Anıl Altan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından ailesiyle Dubai'de geçirdiği tatilden paylaşımlar yaparak sorun olmadığını ima etmişti.

 

Geçtiğimiz haftalarda çift, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olarak birlikte açıklamalarda bulundu. Pelin Akil ve Anıl Altan, ayrı ayrı işlerle ilgilenmeyi tercih ettiklerini ve ilişki ile iş yaşamlarını birbirinden ayırdıklarını belirttiler. Altan, evliliğin kendisini değiştirmediğini ancak çocukların hayatlarına girişinin önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Çift, önümüzdeki dönemde de birlikte olmaya devam edeceklerini ancak ayrı ayrı işlerle uğraşarak daha mutlu olduklarını ifade ettiler. Anıl Altan, Pelin Akil'in hamile olduğu yönündeki iddiaları da sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile yalanladı.