Pelin Akil İle Anıl Altan Çifti Boşanıyor Mu? Pelin Akil'den Dikkat Çeken Açıklama!

Dizi setinde başlayan aşklarını evliliğe taşıyan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, sık sık boşanma haberleriyle gündeme geliyordu. Güzel oyuncu Akil, boşanma iddialarına öyle bir yanıt verdi ki duyanlar şaştı kaldı. Kullandığı kelime ayrılık iddiasını güçlendirdi.

 

TV100'de yer alan habere göre; Rol aldığı Arka Sıradakiler dizisizinde Anıl Altan ile tanışan Pelin Akil, 2016 yılında Altan ile nikah masasına oturdu. 2019'da Alin ve Lina adında ikiz bebekleri dünyaya gelen çift, ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.

 

MUTLU AİLE POZLARINI SIK SIK PAYLAŞIYOR

 

Sosyal medyada sık sık aile pozlarını paylaşan ünlü çift, son dönemde ayrılık kararı aldıkları iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Pelin Akil, dün akşam katıldığı davet çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilen ünlü oyuncu, 'şu an' kelimesiyle dikkat çekti.

 

"ŞU ANDA YOK”

 

"Genelde dediğiniz, ilk defa tek görüyorsunuz. Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda..."