Pelin Akil Amsterdam'da Coldplay Konserine Gitti! Sütyenli Kombini Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Amsterdam'da Coldplay konserine giderken, konser için tercih ettiği sütyenli kombini sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Amsterdam'da Coldplay konserine giderken, konser için tercih ettiği sütyenli kombini sosyal medyayı ikiye böldü. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pelin Akil Amsterdam'da Coldplay konserine giderken, konser için tercih ettiği sütyenli kombini sosyal medyayı ikiye böldü. 

 

pelin akil amsterdam da coldplay konserine gitti sutyenli paylasimi sosyal medyayi ikiye boldu

 

Sosyal medya ikiye bölündü!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amsterdam'daki Coldplay konserine katıldığı anları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu "Like layanların evinin cebinin bereketi artsın inşallah" ifadelerini kullandı. Paylaşımda tercih ettiği sütyenli kombini için bazı takipçileri "Ama olmadı ya bu sefer ben bu kıyafeti size yakıştıramadım yani siz şimdi özgürlüktür özgürlükçüler eminim vinçler beni ama edebi adap vardır bir de değil mi ", "O konsere bu sekil sutyenle gelen Avrupali var mi bilmedim. Bizlerden daha kapalılar. Bizim memlekette ne kadar çok açılırsan o kadar medeni olduğun düşünülüyor, yazik ", "Valla sütyenle çıkmasan beğenirdim ..", "Acaba kızlarınız lgbt olsa yinede kararına saygı duyarmıydınız çok merak ettim sevdiğim oyuncusunuz ama buna gerek yoktu bence", "İç çamaşıri ile çıkmak ne ya herkesi ortaya dökünce modern mi olunuyor" gibi yorumlarla eleştirilerini dile getirirlerken bazı takipçileri ise "küpelerimiz çok yakışmış", "Çok güzelsiniz", "Bu kombinin güzelliğinden bayılmak üzereyim", "Maşallah size", gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdiler. 



Etiketler: