Pelin Aka Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Pelin Aka kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Pelin Aka ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Pelin Aka kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Pelin Aka kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Pelin Aka ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Pelin Aka kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

pelin aka kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Pelin Aka kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? 

 

Pelin Aka kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Pelin Aka 9 Mart 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu balıktır. İzmirli olan sosyal medya fenomeni Pelin Aka yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. TikTok’ta yayınladığı dans videoları ile popüler olmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. TikTok’ta pelinaka ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Pelin Aka’nın bu mecrada 1.1M takipçisi bulunurken Instagram’da pelinn.akaa ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni Pelin Aka’nın bu mecrada ise 157K takipçisi bulunmaktadır. Bummgang ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.



Etiketler: