Paris'te Patlama! En Az 37 Kişi Yaralandı!

Fransa'nın başkenti Paris'te dün doğalgaz sıkışması sonrası bir patlama meydana gelirken, bir binanın yıkıldığı en az 37 kişinin yaralandığı ifade edildi. 

 

Fransa'nın başkenti Paris'te dün doğalgaz sıkışması sonrası bir patlama meydana gelirken, bir binanın yıkıldığı en az 37 kişinin yaralandığı ifade edildi. Fransa'nın başkenti Paris'te dün doğalgaz sıkışması sonrası bir patlama meydana gelirken, bir binanın yıkıldığı en az 37 kişinin yaralandığı ifade edildi. 

 

En az 37 kişi yaralandı!

 

Habertürk'ün Fransa medyasına dayandırdığı haberine göre; Fransa'nın başkenti Paris'te bir doğalgaz patlaması meydana geldi. Polis 4'ü ağır olmak üzere en az 37 kişinin yaralandığını belirtirken, ekipler alanda arama kurtarma çalışması yapıyor. Paris'in beşinci bölgesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. 4'ü ağır olmak üzere en az 37 kişi yaralandı. Beşinci bölge belediye başkanı Florence Berthout, yaralı dört kişinin durumunun kritik olduğunu söyledi. İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Saint-Jacques caddesine yayılan duvar yığınlarının altında köpeklerin koku aldığını söyledi. Darmanin patlamanın meydana geldiği yerde gazetecilere, "Bu gece cesetler ya da hayatta kalanlar bulmamız mümkün" dedi. Patlama, Paris Amerikan Akademisi tasarım okulunu barındıran binanın cephesini tahrip etti. Gaz patlaması nedeniyle birkaç binanın alev aldığı ve bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibinin sevk edildiği duyuruldu. Yetkililer, patlamadan yaklaşık 2 saat sonra yangının kontrol altına alındığını açıkladı.